Reparatii electrocasnice Iasi

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu firme din domeniul de reparare a aparatelor electrocasnice / electronice din Iasi, impreuna cu informatii utile, precum:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • email;
 • pagina de Facebook,

astfel incat sa puteti intra in legatura cat mai usor cu reprezentantii acestora pentru a solicita diverse informatii sau oferte de pret.

O firma de reparatii electrocasnice si electronice se poate ocupa de regula de urmatoarele tipuri de aparate:

frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe, aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer conditionat, radiatoare, masini de spalat vase, plite, uscatoare rufe, cuptoare cu microunde, aspiratoare, expresoare / aparate de cafea samd.

Service electrocasnice in Iasi - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii electrocasnice aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Morilor, nr. 68, Iasi

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Pacurari, nr. 55, Iasi

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Aleea Tudor Neculai nr. 47, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii electrocasnice aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii diverse

Cele mai frecvente marci de electrocasnice reparate includ: AEG, Ariston, Beko, Daewoo, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Whirlpool, Philips, Bosch, LG, dar nu numai.

Cand apelam la un service de electrocasnice in Iasi si cand inlocuim aparatul?

Nimeni nu va cumpara un aragaz pentru solutionarea problemei varstei de mijloc. Cu toate acestea, pretul anumitor aparate electrocasnice poate sa fie destul de mare, apropiat uneori de suma mai multor salarii.

Dupa locuinta si masina, aparatura electrocasnica poate fi una dintre investitiile cele mai mari pe care un proprietar de locuinte este nevoit sa o faca. Cu toate ca poate sa para plictisitor, e important sa cunoasteti ce este indicat sa faceti cand va aparea dilema: sa apelati la un serviciu de reparatii electrocasnice Iasi, sau sa inlocuiti aparatele electrocasnice defecte.

Cel dintai lucru pe care trebuie sa-l stiti este durata medie a vietii pentru diferitele echipamente electrocasnice din casa. Orientativ, aceste perioade pot fi:

 • Aparatul pentru aer conditionat – circa 15 ani;
 • Masina de spalat vase – circa 9 ani;
 • Uscatorul – circa 13 ani;
 • Boilerul – intre 15 si 20 de ani;
 • Tocatorul de gunoi – circa 12 ani;
 • Cuptorul cu microunde – circa 9 ani;
 • Frigiderul – circa 13 ani;
 • Aragazul – intre 13 si 15 ani;
 • Masinile de spalat rufe – circa 10 ani;
 • Boilerul – intre 10 si 20 de ani.

Un produs electrocasnic are o durata de viata medie care depinde de firma producatoare, dar si de felul in care este folosit si intretinut.

Prima greseala a proprietarilor este faptul ca nu solicita niste verificari de rutina pentru echipamentele utilizate. Acestea sunt ca si masinile – neintretinute cu regularitate, acestea vor ceda la un moment dat.

Pentru a mari sansa ca aparatele dumneavoastra sa „traiasca” un timp cat mai indelungat, trebuie sa aspirati din cand in cand bobinele frigiderului, trebuie sa pastrati uscata masina de spalat, dar si filtrele acesteia sa fie mentinute intacte, trebuie sters periodic aragazul, trebuie curatat de scame nu doar capacul, ci si grilajul uscatorului, dupa cum nu trebuie niciodata sa supraincarcati o masina de spalat.

Chiar daca veti respecta la litera toate aceste sfaturi utile, mai devreme ori mai tarziu aparatura dumneavoastra electrocasnica se va opri – posibil chiar in ziua in care vor veni socrii in vizita… Dupa care va trebui luata acea decizie mare consumatoare de nervi – sunam la o firma de reparatii electrocasnice Iasi sau inlocuim electrocasnicul defect?

Semne ca e timpul sa apelati la un service de electrocasnice
 • Uscatorul – Daca a inceput sa iasa fum, nu este indicat sa il mai reparati, costul reparatiei va fi mare.
 • Cuptorul – Aparitia ruginei inauntru sau inafara reprezinta o problema de rezolvat care cere multi bani.
 • Frigiderul – Daca nu mai functioneaza compresorul – acesta costa destul de mult, motiv suficient sa inlocuiti aparatul defect cu unul nou-nout.
 • Masina de spalat – Cand nu se mai invarteste centrifuga, masina va trebui dezmembrata – lucru ce poate sa fie foarte costisitor.

Exista o alta problema? O regula care va ajuta in luarea deciziei corecte spune ca: Daca reparatia costa peste 50% din pretul pentru cumpararea unui aparat nou, mai bine alegeti varianta de inlocuire.De asemenea, puteti inlocui aparatele si mai inainte de defectare, in cazul in care va puteti permite acest lucru.

Cand inlocuiti un electrocasnic vechi cu un aparat nou, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea unei serii de noi facilitati care va usureaza viata. Astfel, in cazul masinilor de spalat, frigiderelor si uscatoarelor acestea au capacitatea de stocare sensibil mai mare comparativ cu cele vechi. In prezent, multe aparate pot sa fie controlate prin intermediul telefonului! In plus, noile frigidere consuma cam jumatate din energia necesara functionarii celui vechi.

Daca dupa chibzuinta de rigoare constatati ca e mai rentabila repararea produsului, fiti atent la tranzactia pe care urmeaza s-o faceti. Initial, verificati garantia. Deja multe electrocasnice au in prezent un termen de garantie indelungat oferit de producator. Apoi incercati sa reparati produsul la companiile descoperite de dumneavoastra, nu la acelea care va „agata”. Din pacate, mai exista si unele companii de reparatii electrocasnice Iasi ce merg din casa in casa – oferind unele verificari ieftine ori chiar gratuite – pentru ca apoi sa foloseasca aceasta „deschidere” in vederea solicitarii unui cost de reparatie foarte ridicat.

Cuvinte cheie: reparatii electrocasnice Iasi,reparatii electrocasnice.