Reparatii electrocasnice Iasi

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu firme din domeniul de reparare a aparatelor electrocasnice din Iasi, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook,

astfel incat sa puteti intra in legatura cat mai usor cu reprezentantii acestora pentru a solicita diverse informatii sau oferte de pret.

Cele mai frecvente aparate electrocasnice care au nevoie de reparatii sunt:

frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe, aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer conditionat, radiatoare, masini de spalat vase, plite, uscatoare rufe, cuptoare cu microunde, aspiratoare, expresoare / aparate de cafea samd.

Service electrocasnice in Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii electrocasnice aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Morilor, nr. 68, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pacurari, nr. 55, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Aleea Tudor Neculai nr. 47, bl. 976, sc. A, et. 1, ap. 5, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii electrocasnice aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente marci de electrocasnice reparate includ: AEG, Ariston, Beko, Daewoo, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Whirlpool, Philips, Bosch, LG, dar nu numai.

Demararea propriei dumneavoastra afaceri de reparatii electrocasnice Iasi

Antreprenorii aleg sa deschida firme de reparatii electrocasnice din multe motive, inclusiv costuri scazute de pornire, program flexibil si libertatea de a controla propriul venit. Pornirea unei firme de reparatii electrocasnice Iasi implica planificare, promovare, luarea de decizii financiare cheie si o serie de pasi juridici.

Stim ca poate fi coplesitor la inceput, insa daca va impartiti munca in sarcini mai mici, veti pune totul pe picioare in cel mai scurt timp. Iata un sumar al primilor pasi pe care trebuie sa ii faceti pentru a demara cu succes propria dumneavoastra firma de reparatii electrocasnice.

1. Planificarea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice Iasi

Cercetarea de piata si analiza competitivitatii

Cercetarea pietei de reparatii electrocasnice va ajuta sa gasiti clienti pentru afacerea dumneavoastra, un lucru crucial pentru succesul afacerii dumneavoastra. Odata ce v-ati identificat clientii prin intermediul cercetarii pietei, veti dori apoi sa efectuati o analiza a competitiei pe piata reparatiilor de electrocasnice uitandu-va la competitorii dumneavoastra. Combinand cercetarea de piata si analiza competitivitatii va va ajuta sa gasiti un avantaj competitiv pentru firma dumneavoastra de reparatii electrocasnice.

Scrieti planul de afaceri pentru firma dumneavoastra

Planul dumneavoastra de afaceri este baza firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice Iasi. Exista doua forme standard ale unui plan de afaceri, formatul traditional si formatul scurt pentru start-up-uri. Alegeti-l pe cel potrivit pentru dumneavoastra si mergeti inainte.

Calculati costurile pentru demararea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice

Veti dori sa stiti cat va costa demararea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice. Calcularea costurilor de demarare va va ajuta la atragerea fondurilor si va atrage investitori daca este nevoie, estimand momentul in care apelurile clientilor se vor transforma in profit.

Finantarea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice

Ca orice afacere, demararea unei afaceri de reparatii electrocasnice necesita bani. Modul in care alegeti sa finantati firma va afecta modul in care va structurati si va conduceti afacerea.

Cumparati o firma existenta sau o franciza

Daca demararea unei afaceri de la zero este prea provocatoare, francizarea sau cumpararea unei firme de reparatii electrocasnice Iasi existente poate simplifica procesul initial de planificare.

Lansarea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice

Alegeti o locatie

Primul pas pentru lansarea firmei de reparatii electrocasnice este alegerea locatiei. Locatia determina taxele si regulamentele care se vor aplica firmei dumneavoastra. Va trebui sa luati o decizie strategica cu privire la statul si orasul in care alegeti sa o deschideti.

Alegeti o structura a afacerii adecvata scopurilor dumneavoastra

Structura pe care o alegeti va influenta totul, incepand de la operatiunile zilnice la taxe si la cat de expuse riscului sunt bunurile dumneavoastra personale. Ar trebui sa alegeti o structura de afaceri care va ofera cel mai bun echilibru intre protectia legala si beneficii.

Denumiti si inregistrati firma dumneavoastra de reparatii electrocasnice Iasi

O combinatie reusita intre putina creativitate si cercetarea de piata va va ajuta sa alegeti numele potrivit. Odata ce ati gasit numele, ar trebui sa il protejati inregistrandu-l cu agentiile indreptatite, pentru a face din firma dumneavoastra o entitate legala.

Deschideti un cont bancar de firma

Cand sunteti pregatit sa primiti sau sa cheltuiti bani in calitate de firma, deschideti un cont bancar de firma. Va va ajuta sa respectati legea si sa va protejati.

Asigurati-va afacerea

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de a deschide este sa va asigurati firma de reparatii electrocasnice Iasi. Asigurarea va va ajuta sa va protejati impotriva costurilor neasteptate cauzate de accidente, dezastre naturale si procese.